Ronn zacytuję Ciebie...
parskam ze śmiechu jak to czytam 
Cyt: A co do samych domkow... to zdecydowanie JA uwielbiam architekture norweska. Drewniane domki sa bardziej przyjazne dla organizmu niz beton... wykonczenie i umeblowanie w Norge daje szerokie pole do popisu...
... i ogolnie patrzac na calosc co jest bardzo WAZNE.... Jest zachowana spojnosc w architekturze, lad i porzadek, umiar...
- Drewniane domki owszem są przyjazne dla organizmu,tylko norweskie hyble są przeważnie grzybem oblepione,nasiąknięte wilgocią, wydobywa się z nich fetor,ze szkoda az noskiem wdychać tą truciznę..

Co do tego norweskiego ładu i porządku...???
- tu bym się kłóciła
największych brudasów jak norwegianie.. to nie spotkałam nigdy życiu
tak mają czysto,ze Polek potrzebują do pomocy,bo sobie poradzić z własnym brudem nie mogą . hahaha 
"spójność" w architekturze....
przecież te wszystkie chaty się ze starosci rozsypują
Ronn Ty masz jedno oko na Maroko, a drugie na Kaukaz

DonHan nie pisze się własnemi rencami tylko własnymi rękoma

proponuję się cofnąć do szkoły podstawowej
tam będzie Tobie lepiej...

Cyt: A co do samych domkow... to zdecydowanie JA uwielbiam architekture norweska. Drewniane domki sa bardziej przyjazne dla organizmu niz beton... wykonczenie i umeblowanie w Norge daje szerokie pole do popisu...
... i ogolnie patrzac na calosc co jest bardzo WAZNE.... Jest zachowana spojnosc w architekturze, lad i porzadek, umiar...
- Drewniane domki owszem są przyjazne dla organizmu,tylko norweskie hyble są przeważnie grzybem oblepione,nasiąknięte wilgocią, wydobywa się z nich fetor,ze szkoda az noskiem wdychać tą truciznę..

Co do tego norweskiego ładu i porządku...???
- tu bym się kłóciła

"spójność" w architekturze....

Ronn Ty masz jedno oko na Maroko, a drugie na Kaukaz

DonHan nie pisze się własnemi rencami tylko własnymi rękoma

proponuję się cofnąć do szkoły podstawowej